Golonki 2 szt, żeberka 3 szt, udka z kurczaka 3 szt, de volaille 3 szt, fileciki owinięte boczkiem 5 szt, szaszłyki wieprzowo-drobiowe 3 szt, panierowany ser camembert 2 szt, grillowany plaster boczku 2 szt, mix pierogów 12 szt, kapusta zasmażana, pieczone ziemniaki
Golonki 2 szt, żeberka 4 szt, steki wieprzowe 3 szt, de volaille 3 szt, fileciki owinięte boczkiem 5 szt, kluski, ziemniaki w łupinach, frytki, mix pierogów 6 szt, kapusta zasmażana, zestaw surówek, sos, chrzan, musztarda
Golonki 2 szt, żeberka 3 szt, udka z kurczaka 3 szt, de volaille 3 szt, fileciki owinięte boczkiem 5 szt, gołąbki 3 szt, mix pierogów 6 szt, kapusta zasmażana, pieczone ziemniaki
Golonka 1 szt, żeberka 2 szt, steki wieprzowe 2 szt, de volaille 2 szt, mix pierogów 4 szt, ziemniaki w łupinach, frytki, zestaw surówek, chrzan, musztarda
Rolada śląska 3 szt, De volaillez masłem 3 szt, kluski śląskie 40 szt, ziemniaki złociste, zestaw surówek, czerwona kapusta, sos pieczeniowy
Minimalna ilość 2 szt.
Minimalna ilość 2 szt.
pieczona a'la rożen - Minimalna ilość 2 szt.
faszerowana boczkiem, kiełbasą i ogórkiem - Minimalna ilość 2 szt.
Minimalna ilość 4 szt.
1 porcja = 5 szt. - Minimalna ilość 2 porcje
Minimalna ilość 2 szt.
Wpisane w Szlak Kulinarny "Śląskie Smaki - Minimalna ilość 4 porcje
z farszem warzywnym - Minimalna ilość 2 szt.
Minimalna ilość 2 szt.
Minimalna ilość 2 szt.
nadziewana jabłkiem, suszonymi śliwkami i tymiankiem - zamówienie minimum 2 dni wcześniej
Porcja = 10szt - przy zamówieniu prosimy określić gotowane czy surowe
Minimalna ilość 4 porcje
Minimalna ilość 4 porcje
Minimalna ilość 4 porcje
Minimalna ilość 4 porcje
Minimalna ilość 4 porcje
Minimalna ilość 2 porcje
Minimalna ilość 2 porcje
KARCZMA WIEJSKA
43-215 Jankowice
ul. Żubrów 112 B
LOKAL CZYNNY
Poniedziałek – Sobota: 11.00-21.00
Niedziele i Święta: 12.00-21.00
REZERWACJA STOLIKÓW, ZAMÓWIENIA CATERINGU
Tel.: 502 565 414
ZAMÓWIENIA IMPREZ RODZINNYCH, SPOTKAŃ FIRMOWYCH, EVENTÓW
Email: ewa@epart.eu, marketing@epart.eu